"Oooh, oh I've had sleepless nights, Toss and turn, wake up burning, For what you inspire, So I'm gonna walk right down your street, With a love that I can't hide, I've got one thing on my mind, yeah, I'll even sacrifice my pride, 'Cause I want you..."

When she goes for a walk in her friends neighbourhood she remembers the book she got as a kid. It was called "Annejet and the boys" and it was about adventures of a twelve year old girl living in the Netherlands. She especially recalled the parts describing Annejet riding her bike around the channels and going on a small motor boat around them. She still has the book somewhere. She told to herself that she needs to bring it over.

Když se prochází v sousedství kamarádčina domu, vždy si vybaví knížku, kterou dostala jako malá. Jmenovala se "Annejet a kluci" a popisovala dobrodružství dvanáctileté holky žíjící v Holandsku. Pamatovala si hlavně část, kde Annejet jezdí na kole podél kanálů a taky na malé motorové loďce. Tu knížku pořád někde má. V duchu si řekla, že si ji sem musí přivézt.

6 comments:

  1. krásko krásko! skvele píšeš.) nádherná atmosféra fotiek

    ReplyDelete
  2. ách, prenádherné takto na večer :)

    ReplyDelete
  3. Nádhera! Chtěla bych tam být...

    ReplyDelete
  4. ja pozerám,že sakra..simple meme..sak meme bola v prahe :D..aka dalšia meme..a potom že ježiši,som zas pozadu,že mas novy blog..tak už som si ho pridala medzi sledované :)

    ReplyDelete
  5. Ty fotky jsou tvoje? protože jsou úchvatné.
    nemám slov♥

    ReplyDelete
  6. Nemám slov. Skvostné!!!!

    ReplyDelete