"If I told you things I did before, told you how I used to be, would you go along with someone like me, if you knew my story word for word, had all of my history, would you go along with someone like me..."

Thursday was another special day. The shops were open until 9. She was wondering around the town and absorbed the atmosphere. She couldn't resist and bought herself the necklace she was thinking about for over a week. But she was on a search for something else. So far she didn't see any secondhand or vintage shop and was getting upset by it. And then she found it. A vintage heaven. Two storey shop with the most amazing assortment. And just a minute from her house! She was so blown by it that she didn't buy anything, but she went home with a smile on her face and knowing she was comming back soon.
Čtvrtek byl dalším zvláštním dnem. Obchody totiž byly otevřeny do devíti večer. Procházela se městem a nasávala jeho atmosféru. Neodolala a koupila si náhrdelník, na který myslela už přes týden. Ale primárně hledala něco jiného. Zatím tady neviděla žádný sekáč anebo vintage shop a to ji zneklidňovalo. A pak ho našla. Vintage ráj. Dvoupatrový obchod s těmi nejúžasnějšími věcmi. A jenom minutu chůze od jejího domku! Byla tak ohromená, že si nakonec nic nekoupila, ale šla domů s úsměvem na tváři a vědomím, že se tam brzy vrátí. 

11 comments:

  1. moc krásne tričko a šatka ...tie ja môžem ..a fotky krásne :)

    ReplyDelete
  2. júú, som zvedavá čo to bude až to bude kúpené .)

    ReplyDelete
  3. skoda ze tu poblizku nie je ziaden vintage obchod(ik)

    ReplyDelete
  4. tell me more, tell me more! :)

    ReplyDelete
  5. Jej, tak to ti úplně závidím ;) a moc pěkné fotky, zvláště tvůj šál :)

    ReplyDelete
  6. Posílám pozdravy do Holandska, přes jiné blogy jsem objevila ten tvůj a musím jen chválit, hrozně krásně píšeš a jak je to ve 3. osobě, tak tím je to zajímavější!
    Plus je to z Holandska, kde jsem strávil krásný Erasmus rok:-)
    Všechno tu u Tebe má takovou pěknou atmosféru, nic laciného, pěkný vkus, tak fandim!

    ReplyDelete
  7. ako ja len milujem tvoje fotky ♥

    ReplyDelete
  8. hi there :) You're extremely beautiful! Love your blog! follow back? :)

    ReplyDelete
  9. Dekuji za krasne komentare!

    ReplyDelete