"We're only young and naive still, We require certain skills, The mood it changes like the wind, Hard to control when it begins, The bittersweet between my teeth, Trying to find the in-betweens, Fall back in love eventually, Yeah yeah yeah yeah..."

She wasn't feeling well. She spent most of the weekend lying in bed, drinking herbal tea. Not a big deal since it was raining cats and dogs most of the time. She got caught up in watching teen movies and felt slightly nostalgic. She will never be sixteen again, but yet she didn't feel like accepting this new business grown-up world that she found herself in either. Was she just reluctant to finally grow up or was this silly girl going to be a part of her forever?
Nebylo jí dobře. Strávila většinu víkendu poleháváním v posteli a pitím bylinkových čajů. Žádný problém, vzhledem k tomu, že venku téměř neustále lilo jako z konve. Zasekla se na sledování teenage komedií a cítila se nějak nostalgicky. Věděla, že už jí nikdy nebude zase šestnáct, ale taky nějak odmítala akceptovat tento nový dospělácký byznys svět, ve kterém se ocitla. Bylo to tím, že si prostě nedokázala připustit, že už je dospělá, anebo měla být tato praštěná holka její součástí navěky?

7 comments:

  1. ja som sa už zľakla, že čo je s tebou

    a niektoré veci, si človek ťažšie pripúšťa

    ReplyDelete
  2. tak nech ti je už lepšie ...inak to mňam na druhej fotke by som si hneď teraz dala

    ReplyDelete
  3. Palacinky servírujem plnené jogurtom ...ovocným alebo akýmkoľvek je to fajn alebo potom klasika z džemom alebo nejakou nutelou ..a tak podobne

    ReplyDelete
  4. ďakujem Ti krásne :-* a áno, bolo to fotené na samospúšť, v poslednej dobe je mojim najlepším priateľom

    ReplyDelete
  5. mě taky poslední dobou není nejlépe.. už je to ten podzim a čaje.. jinak krásný top :))

    ReplyDelete
  6. jee ta kosile je paradni!

    ReplyDelete