"Yellow diamonds in the light, And we're standing side by side, As your shadow crosses mine, What it takes to come alive, It's the way I’m feeling I just can't deny, But I've gotta let it go, We found love in a hopeless place..."

 She didn't have much time to do some shopping in the US. She counted with it and she wasn't upset about it. The memories and things she experienced were much better satisfaction. But she managed to snatch a few goodies. She was particularly excited about the book from Patti Smith that she read so much about on different foreign blogs. Still she would give it up for staying a bit longer and experiencing the real US Halloween. Newport was covered with pumpkins and she loved the atmosphere of the place caused by that time of the year...
V USA neměla moc času na nákupy. Počítala s tím a vůbec jí to nevadilo. Vzpomínky na to, co tam zažila, byly mnohem větší kompenzací. Ale stejně se jí podařilo ukořistit pár drobností. Především se těšila z knížky od Patti Smith, o které toho tolik četla na zahraničních blozích. Ale stejně by se jí vzdala, výměnou za více času v USA a kdyby mohla zažít pravý americký Halloween. Newport byl obskládaný dýněmi a ona si zamilovala atmosféru toho místa, která byla způsobena právě tímto ročním obdobím.

7 comments:

  1. Krásné prostředí, podnebí, dýně a tvá bílá košile ;). Úplně ti závidím tolik zážitků!

    ReplyDelete
  2. oow ahoj bejby :))) to usa zavidim,snad sa to zadatri aj mne

    ReplyDelete
  3. Patti Smith áno! potom daj vedieť aké to bolo :)

    ReplyDelete
  4. musí to být fakt krásný, když všude svítí ty dýně :))

    ReplyDelete
  5. Anonymous26.10.11

    leti pusa z Prahy*

    ReplyDelete
  6. beautiful,beautiful pics!!! i'm your new follower!:) if you want,you can do the same!!

    ReplyDelete
  7. ta knizka! az prectes, napises recenzi? moc by me zajimala :)

    ReplyDelete