"I know you’ve been hurt by someone else, I can tell by the way you carry yourself, If you let me, here’s what I’ll do, I’ll take care of you, I’ve loved and I’ve lost..."

Everything made perfect sense now. If she was hesitant and unsure of her decission to move to the Netherlands a few months ago, now she knew she did the best she could for herself to be happy. She loved her life. She couldn't possibly say how long will this stage of happiness last, but she tried to indulge in every single moment. And he made her days even brighter and happier...
Vše teď dávalo smysl. Jestliže před pár měsíci měla pochyby o svém rozhodnutí přestěhovat se do Holandska, nyní věděla, že pro své vlastní štěstí udělala to nejlepší, co mohla. Milovala svůj život. Netušila, jak dlouho tato fáze štěstí bude trvat, ale užívala si každý moment. A on její dny rozjasňoval ještě víc...

7 comments:

  1. MadeleinevdW29.3.12

    You finnaly found out how amazing Holland is, it changes everybody sooner or later ;) Good luck!

    ReplyDelete
  2. posledná!
    v holandsku, konkrétne v amsterdame sa mi nepáčilo, ale myslím, že to bolo o nesprávnej chvíli, dala by som tomu ešte jednu šancu.

    ReplyDelete
  3. ach snáď sa tam cez leto dostanem :) a šťastie je síce pominuteľné no drž si ho, lebo si ho zaslúžiš a aj jeho :) je to skvelé čítať tie pozitívne slová :)

    ReplyDelete
  4. Jo, do Holandska bych chtěla taky :)
    A ta snídaňka!

    ReplyDelete
  5. Ako Bonnit-S povedala, skvelé čítať tie pozitívne slová :) Teším sa z teba a dúfam, že ti to vydrží a prajem ti ho :)

    ReplyDelete
  6. :))) teším sa stebou bejb

    ReplyDelete
  7. Woow! I'm so happy for you! because that you realize now you are happy about your decision, also because I see all those nice pictures from NL! That cheese shop is a blast by the way!!

    ReplyDelete