"I used to rule the world, Seas would rise when I gave the word, Now in the morning I sleep alone, Sweep the streets I used to own..."

It could have been just another lazy Sunday. Yet something has changed. She hasn't felt like this for years and it was such a beautiful feeling that she never wanted it to end. She went for a walk to the town and even the street walked number of times before seemed different. She had a coffee and stopped by in her favourite bookstore. It could have been just another Sunday, but something has changed in her...
Mohla to být jen další líná neděle. Ale něco se změnilo. Takhle se necítila celé roky a byl to tak krásný pocit, že si přála, aby nikdy neskončil. Šla se projít do města a i ulice, kterou předtím prošla mnohokráte, vypadala jinak. Dala si kávu a stavila se ve svém oblíbeném knihkupectví. Mohla to být jen další neděle, ale něco se v ní změnilo...

9 comments:

  1. Neděle co mění svět a knihkupectví mám nejradši

    ReplyDelete
  2. tvoje posty ma neskutočne bavia, zaujímave fotky a do toho pár dobrých viet!
    A prvá fotka na mna pôsobí magicky!

    ReplyDelete
  3. najednou zacnu byt dni lepsie..a vsetko lepsie..len clovek musi chciet.. ja tiez zacinam chciet :) som rada,ze si mala pekny den! :)

    ReplyDelete
  4. Ahoj Meme...len ti chcem oznámiť že som si zmenila URL tumblru z nobodyperfect na born-to-be-weird.tumblr.com :) keďže ma máš v stĺpci napravo aby si vedela :)

    ReplyDelete
  5. mám rada tvoje články :)

    ReplyDelete
  6. tieto dni sú zvláštne, a také ..noo akčné by som povedala. Som rada, že si sa mala fajn. A poznám tie pocity ktoré by nikdy nemuseli odís't :)

    ReplyDelete
  7. Takové dny, kdy je člověk schopen se vyvléct ze stereotypu, jsou nejlepší :)
    Book of Skulls chci též!

    A děkuju! V originále jsem jich četla jen několik, bylo to k maturitě na češtinu a nemám dost času... .)

    ReplyDelete
  8. Krásný a hlavně zajímavý. Jsem z Tvého blogu nadšená! :)

    ReplyDelete