"Now that she's back in the atmosphere, With drops of Jupiter in her hair, hey, hey, She acts like summer and walks like rain, Reminds me that there's time to change, hey, hey..."

 She could have travelled the world, she could have bought designer handbags and eat in fancy restaurants, but nothing could compare to mornings like this, when woken up by a heavy storm he put his arms around her and held her tight while the thunders were roaring outside. After so many years of solitude it felt almost surreal and she knew those were the moments in life to live for...
Mohla procestovat svět, kupovat si značkové kabelky a jíst ve vybraných restauracích, ale nic se nemohlo vyrovnat ránům, jakým bylo to dnešní, když je probudila silná bouřka a on ji objal a držel pevně v náručí, zatímco venku burácely hromy. Po tolika letech samoty jí to přišlo jako fantazie a už věděla, že právě pro takovéto momenty stálo za to žít...

11 comments:

  1. letím za tebou♥
    krása

    ReplyDelete
  2. kdepak zase cestujeme? :)) já chci takyyy!

    ReplyDelete
  3. to by som chcela, búrky a dážď milujem, teda keď sa hodí, to je väčšinou v noci, rada sa bojím a rada stojím na balkóne (ešte radšej s niekym) a pozerám sa na tú všetku zeleň (ktorá tropickými teplotami nie je až taká zelená) vonku, ako na ňu zlieva voda, všetka tá para v okolí, keď je zem horúca a dážď svieži. Ach, naozaj už chcem dážď.
    A náhrdelník je správne mohutný.

    ReplyDelete
  4. MILUJEM tvoje posty..a to ako to píšeš...a tiež milujem búrky v noci a hentie objatia:)...prid niekedy do bratislavy,dáme vodnárovsky trip!!!

    ReplyDelete
  5. nezmôžem sa na nič iné, iba na úprimný úsmev a možno prosbu, ťa raz spoznať osobne :)

    ReplyDelete
  6. NADHERNY nahrdelnik! <3 aj fotky sa mi pacia!

    ReplyDelete
  7. Sleduju tě od začátku, už snad skoro dva roky! Ale na komentování nikdy nemám moc čas. Dneska ale zrovna jo! :)

    Skvělý fotky, hned mám chuť na nějaký námořníkování!

    A ten složený outfit vypadá skvěle jednoduše.. škoda, že ho nevidíme na tobě!

    ReplyDelete
  8. pěkné fotky, moc!)

    ReplyDelete
  9. odkial je ten text na konci? z akej knihy či filmu ? :) či to si napísala sama od seba?

    ReplyDelete