"And it's breaking over me, A thousand miles onto the sea bed, Found the place to rest my head. Never let me go, Never let me go, Never let me go, Never let me go ..."

What was left to say. She had no more words. Just feelings. Love and happiness was spreading through her body, creating smile on her face, shivers down her spine. Precious memories, shining present, so much to look forward to in the future... Life in its most beautiful form.
Co zbývalo říci. Už neměla slov. Jen pocitů. Láska a štěstí se jí rozlévalo po celém těle, vytvářelo úsměv na její tváři, mráz po zádech. Vzácné vzpomínky, zářivá přítomnost, tolik na co se těšit do budoucna... Život ve své nejkrásnější podobě.

9 comments:

  1. Svetřík a šperk na ní vypadal ještě krásněji, než si dokázala představit. Svou snídaní udělala chutě snad všem svým čtenářům a jedné čtenářce (Vivi se jí říká) vykouzlila (jako už tisíckrát předtím) ten nejširší a nejupřímnější úsměv. Možná to ani netušila, ale někdo jí to musel zase připomenout - totiž to, že je vážně úžasná!
    Pozdravy posílá Vivi

    ReplyDelete
  2. aaaw, milujem tu pesnicku! :) a ten nahrdelnik je mega!

    ReplyDelete
  3. náhrdelník!
    s marmeládičkou jsi mi připoměla francii, ach. a prosvihla jsme te v praze vid?

    ReplyDelete
  4. :-) sluší ti to

    ReplyDelete
  5. tísíctristopädesiat sŕdc

    ReplyDelete
  6. to je nádherne napísane ... a to na tej poslednej fotke by som zjedla teraz hneď v momente

    ReplyDelete
  7. Ach... ty snídaně!!

    ReplyDelete
  8. Love your necklace ! xx

    ReplyDelete
  9. Děláš mi chutě.. :( :D

    ReplyDelete