"And in the morning I'll be with you, But it will be a different kind, 'Cause I'll be holding all the tickets, And you'll be owning all the fines. Come on skinny love, what happened here?..."

Back in the rainy Netherlands, she thought of that beautiful sunny indian summer day in New York, but she didn't feel nostalgic at all. Since she came back, she was happier than ever, crazily, madly in love. Paris, New York, Prague, Amsterdam... All these places were beautiful and somewhat special, but the best place in the world was in his arms...
Zpátky v upršeném Holandsku vzpomínala na onen krásný slunečný den babího léta v New Yorku. Ale necítila nostalgii. Co se vrátila, byla šťasnější než kdy předtím, bláznivě, šíleně zamilovaná. Paríž, New York, Praha, Amsterdam... Všechna tato místa byla nádherná a něčím výjmečná, ale nejkrásnější místo na světě bylo beztak jeho náručí...

8 comments:

  1. To tvé cestování mě opravdu baví! Tolik jsi toho už viděla. No ale s myšlenkou na konci musím jen souhlasit ;).

    ReplyDelete
  2. skvele, a krasne pises!

    ReplyDelete
  3. moc dobré, celé, do NY by som chcela zavítať, ale to tak skoro nebude, dovtedy musím ešte x krát navštíviť paríž, veľmi som sa do neho zamilvala.
    a s myšlienkou, ktorá je tak trochu cliché máš pravdu, i napriek tomu cliché súhlasím. ja si cestovanie najviac vychutnávam v jeho náručí, pretože sú to spoločné zážitky, bolo by mi ľúto keby som to zažila bez neho.
    páči sa mi duo foto "shirt laundry" a ružová košeľa.

    ReplyDelete
  4. ako ma len tešia tvoje slová ;)
    a dúfam, že sa raz aj osobne spoznáme :)

    ReplyDelete
  5. aj mne sa páčia tie dve fotky pod sebou, shirt laundry a košela :)
    až mi je občas smutno keď čítam tieto tvoje šťastné slová, ale verím, že aj mňa niekde čaká taký skvelý človek, akého máš po boku ty :)

    ReplyDelete
  6. kde se schovával tenhle blog (to je tak když hned nedam follow a pak se restartuje počítač:P) budu muset dohnat všechny příspěvky=)...aspon mam co číst=)
    závidim ny, ale miluju všechno cestování=)...a taky se nakonec ráda vracim...ale hned druhej den mě to přejde:D

    pragueneesmorestyle

    ReplyDelete
  7. to tvoje cestovanie ti tak závidím ... ale v dobrom

    ReplyDelete
  8. ano ano nejlíp je v jeho náručí - ale kdyby to bylo v ny nebo v amstru nezlobila bych se :D
    (děkuju za pozitivní energii kderou plníš blogosvět! moc ti to přeru!)

    ReplyDelete