"I’m a bitch I’m a lover, I’m a child I’m a mother, I’m a sinner I’m a saint, I do not feel ashamed, I’m your hell I’m your dream, I’m nothin’ in between, You know, you wouldn’t want it any other way..."

Everything seemed to be somehow breaking into pieces. No matter how hard she tried, she felt like she couldn't influence what was happening. It was like watching a movie with her starring as a main character, unable to take any action but to stare. Does this really mean that happiness cannot be maintained in one's life or are we unconsciously doing something to ruin it ourselves and expel it from our lives; or are there higher powers involved that measure the exact amount of happiness one is allowed to live out? Was something or someone testing our strength and playing us like a yo-yo?
Všechno se tak nějak tříštilo na kusy. Ač se snažila, jak se snažila, měla pocit, že absolutně nedokáže ovlivnit  dění kolem sebe. Bylo to jako dívat se na film, ve kterém hrála hlavní roli, nemohouc učinit nic jiného, než pouze zírat. Znamenalo to snad, že se štěstí opravdu nedalo udržet, anebo že nějak podvědomě jednáme tak, že si jej sami ničíme a vyháníme ze svých životů? Anebo tady rozhodovaly nějaké vyšší instance o tom, jaké přesné množství štěstí si můžeme v našich životech prožít? Testovalo snad něco nebo někdo naši sílu a zahrávalo si s námi jako s jojem? 

8 comments:

  1. všetko musí byť vyvážené, aj šťastie :) život nám nikdy nedá pod nohy také prekážky, ktoré by sme nedokázali prekonať

    ReplyDelete
  2. nevím co o tom rozhoduje ale taková ta bezmoc je strašná... a pokaždý mě píchne u srdce steskem po Leidenu když vidím tyhlle fotky holandských ulic...
    ale ta bundička vypadá dokonale!

    ReplyDelete
  3. Teda, text mě celkem hodně dostal.. není mi dneska nejlíp, zdravotně a ještě tohle k tomu.. tak snad se to brzy v lepší obrátí.

    Fotky jsou, jako vždy, nádherné! Moc bych chtěla nafotit pro CCF tvoje skříně, snad to jednou vyjde!

    PS: boty odkud, za kolik a jak jsou pohodlne? :)

    ReplyDelete
  4. Bylo to jako dívat se na film, ve kterém hrála hlavní roli, nemohouc učinit nic jiného, než pouze zírat. - takto sa citim casto.
    ale mam tendencie to zobrat do vlastnych ruk potom :) a nikdy nesabotujem svoje stastie... len potom niekedy som hrozna egoistka kvoli tomu :(

    ReplyDelete
  5. Krásne fotky aj veci :3

    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. i'm absolutely in love with the chinese style. the zara jacket is gorgeous!

    ReplyDelete
  7. život je holt jako houpačka - jednou si nahoře, jednou zas dole...

    ReplyDelete