“There are so many things that I don't understand, There's a world within me that I cannot explain, Many rooms to explore, but the doors look the same, I am lost I can't even remember my name, I've been, for sometime, looking for someone, Fighting to know them, Please tell me who I am…”

Those were the days when so much was going on that it made her head spin and she hardly had any time even to sleep. Trip to Prague to attend her friend's wedding had to be terminated prematurely due to the floods danger. Sailing on the boat on Amsterdam canals with friends once ended up with a lovely dinner in an Argentinean restaurant and salsa dancing in a Latin club, the next time in all you can eat Korean barbecue restaurant. She had the most successful week at work in the two years she lived here; also joined an HR initiative and now walked much more as she had a step counter attached to herself. They officially opened up the barbecue season and grilled on a tiny set on their terrace knowing that many more barbecue parties were about to follow as they already had invitations for three in the coming week. She got a bike at last and they cycled through the town discovering new places and shopping groceries, like proper Dutch. But the best news was that they finally booked their flight tickets and planned their three week's trip to Curaςao and Columbia. These days were so busy, but she wouldn't want it any other way.
Byly to dny, kdy se toho tolik dělo, až se jí točila hlava a sotva měla čas i na spánek. Výlet do Prahy za účelem zúčastnění se svatby přátel musel být předčasně ukončen z důvodu nebezpečí povodní. Plavba lodí s přáteli po amsterdamských kanálech byla jednou završena skvělou večeří v argentinské restauraci a tančením salsy v latinském klubu, podruhé zase v korejské all you can eat restauraci. V práci se jí dařilo nejvíce za celé dva roky jejího působení v Holandsku; zároveň se připojila k výzvě jejich personálního oddělení a mnohem více se teď nachodila, protože u sebe neustále nosila přístroj na měření kroků. Oficiálně spolu zahájili grilovací sezónu na jejich terase vědomi si toho, že bude mnoho dalších grilování následovat, protože už byli pozváni na tři barbecue party jen v nasledujícím týdnu. Konečně si pořídila kolo a spolu objevovali nová místa a jezdili nakupovat, jako správní Holanďané. Ale nejlepší událostí bylo rezervování letenek a plánování jejich tří týdenní dovolené na Curaςao a v Kolumbii. Tyto dny byly tak hektické, ale ona by si to stejně jinak nepřála.

14 comments:

  1. čomu sa vlastne venuješ v holandsku? ak to teda nie je tajomstvo :)

    ReplyDelete
  2. jejej...někdy jsou nabitý dny ty nejlepší...každopádně nevlastníte trochu větší kufry? že byste mě přibalili s sebou, jsem skladná:D...do holandska klidně doplavu

    ReplyDelete
    Replies
    1. response:
      milá rozmilá,

      máš samozřejmě pravdu(i když možná je tomu cestování ted na nějakou dobu konec), ale nemůžeš srovnávat curacao s last minutem do turecka:D

      do curacaa chci od tý doby, co jsem se někdy v 11 dozvěděla, že se to nejenom pije, ale dá se tam i jet

      Delete
  3. obdivujem málo žien, ale ty patríš medzi ne :) ♥

    ReplyDelete
  4. vauuu superské! :)

    ReplyDelete
  5. dnes jsem zjistila ze mas blog o jidle!! wohooo!! jen nevim jak ho sledovat :D asi mi uz hormony lezou na mozek :))

    ReplyDelete
  6. Máš super blog, hlavně skvělé fotky, tak tě teď budu sledovat častěji.:)
    Jinak mě moc potěšilo, že si chceš dát moji fotku na tumblr, takže to klidně udelej.:)

    ReplyDelete
  7. jé, to zní jak pohádka!! :) super outfit, užij si Curacao, Kolumbii, ježdění na kole, a gratuluji k úspěchům v práci :)

    ReplyDelete
  8. Praktica ♥ ... takéto fotky nevidím tak často, preto rád prezerám tvoj blog :-)

    ReplyDelete
  9. Anonymous11.6.13

    Život je překrásný.....:-) A jsem ráda, že na to svým psaním všechny upozorňuješ. Je důležité si tohle uvědomit.

    ReplyDelete
  10. Nestíhám tě teď moc číst, mám toho hrozně moc :( Ale ten foto outfit je boží!
    Až jsem tě musela šoupnout na Check Czech Fashion!

    PS: Drahá, jak tě najdu na Instagramu a na FB? Klidně napiš na barb.drasnarova@gmail.com, pokud nechceš takhle veřejně :)

    ReplyDelete
  11. Ty boty jsou prostě dokonalé!!!

    World By Bella

    ReplyDelete