“Child of the universe let your spirit fly, you are the special one and here's the reason why, you're a child of the universe so climb your mountains high, you are the chosen one do try and touch the sky…”

And once again her inner child could have been unleashed. Nothing compared to the feeling of happiness, excitement and freedom, all her worries faded away. She screamed her lungs out on a number of roller-coaster rides, ate so much ice-cream until it made her sick and got so enthusiastic that she shrieked out with joy which made some of the kids give her an outraged look. She promised herself to go to this fairy tale land every year, because this was the best therapy she could give to her adult soul. 
A opět mohla být její dětská duše propuštěna. Nic se nevyrovnalo těm pocitům štěstí, vzrušení a svobody, všechny trable se vytratily. Vykřičela si plíce na horské dráze, snědla tolik zmrliny, až jí bylo špatně, a  byla ze všeho tak nadšená až výskala radostí, což způsobilo, že jí některé děti častovali pohoršenými pohledy. Slíbila si, že se do tohoto pohádkového parku bude vracet každý rok, protože to byla ta nejlepší terapie pro její dospěláckou duši.

14 comments:

  1. Já mám tak moc ráda tvoje fotky a texty!

    ReplyDelete
  2. tieto tvoje články sú zas terapiou pre moju dušu
    a páči sa mi, že stále kupuješ kvety a dokážeš to jedlo na stole krásne naaranžovať :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous8.7.13

    To je taková krása!!!!!! Já už bych taky potřebovala nějakou takovou terapii. Nejen na dospěláckou duši, ale i na studentskou duši...:(

    (dočasně jsem mimochodem pozastavila blog v rámci zamezení prokrastinace. Říkám ti to proto, že jsi asi jedná, kdo ho čte...tak abys věděla, že tu zase bude. Pokud se zadaří poslední zkouška :( )

    Měj se krásně a užívej života!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jsem se uz bala, co se deje! Tvuj blog je uzasny! Doufam, ze brzy zase na blogove shledani a hodne stesti u zkousky ;)

      Delete
    2. I já ho ráda četla :)

      Delete
  4. Já chci taky do pohádky!!! Ach, musím zas někdy skočit do NL :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky, nádherné svobodné prostředí.

    ReplyDelete
  6. Anonymous8.7.13

    No tak to moc děkuji...moje sebekritické já ho za úžasný vůbec nepovažuje, ale jsem moc ráda, že se najdou tací, kteří si to myslí! :-)

    Ve čtvrtek bude zase v provozu :)

    A děkuji, štěstí bude velmi potřeba...:)

    ReplyDelete
  7. týjo to vypadá pohádkově! a nádherný růže...

    ReplyDelete
  8. prekraasne fotky aaach jaj, neviem sa vynadivat <3

    ReplyDelete
  9. copak je to za park? :)

    ReplyDelete
  10. Anonymous26.1.14

    Ahoj. Krasne fotky. Neprozradis, kde se tohle krasne misto nachazi? Diky. Evk

    ReplyDelete