“Now I'm dreaming, will I ever find you now? I walk in circles but I'll never figure out, What I mean to you, do I belong; I try to fight this but I know I'm not that strong, And I feel so helpless here, Watch my eyes are filled with fear, Tell me do you feel the same, Hold me in your arms again…”

For years summer was no longer the summer as in the carefree days of her childhood or during the time of her studies. Summer has almost become a period of the year that passed so fast and was almost left unnoticed with the only exceptions of super hot days. Sitting in the air-conditioned office day by day could create this weird vacuum that she wanted to prevent by all means. And how else to do so than by putting together a list of things she wanted to do. Visiting the fairy tale land, eating tons of cherries and ice-cream, motorbike trip along canals and loads of barbecue parties were successful fulfilled. Sailing around the islands of Friesland, weekend getaway to France or Belgium, music festival substituted by HAIM concert in Amsterdam, chilling on a beach with girlfriends, picking mushrooms in a forest and dancing in the rain during summer storm were hopefully to come. She simply adhered to the saying "You reap what you sow".
Léto pro ni už roky nebylo to samé léto jako za bezstarostných dětských dní anebo během jejích školních let. Léto se skoro stalo obdobím, které uběhlo téměř bez povšimnutí až na vyjímku velmi horkých dní. Sedět v klimatizované kanceláři den z dnem mohlo vést k vytvoření jakéhosi zvláštního vakua, a tomu chtěla za každou cenu zabránit. A jak jinak, než sepsáním seznamu věcí, které chtěla během tohoto léto uskutečnit. Návštěvu pohádkové země, jezení tuny třešní a zmrzliny, výlet na motorce podél kanálů a spoustu grilovacích párty měla úspěšně za sebou. Plachtění se kolem ostrovů Frieslandu, víkendový únik do Francie nebo Belgie, hudební festival - tentokráte nahrazen koncertem skupiny HAIM v Amsterdamu, relax na pláži s kámoškama, jít do lesa na houby a tančit v dešti během letní bouřky, jak doufala, měly následovat. Řídila se prostě podle přísloví "Jaké si to uděláš, takové to máš".

7 comments:

  1. potom sem nezabudni hodiť nejaké fotky z tvojich prázdninových dobrodružstiev spolu s dych berúcimi popismi :)

    ReplyDelete
  2. Krásné fotky a ten třešňový koláč by taky mohla!

    ReplyDelete
  3. Tančit v dešti během letní bouřky, to se mi loni hezky povedlo. Jakýpak jste měli koláč? :)

    ReplyDelete
  4. hrozně dobrý boty na první fotce! a taky mi nějak nepříjde že je léto - od rána do večera v kanclu...

    ReplyDelete
  5. njn...práce zase práce:D...fujky...ale ty si užiješ svoje požitkářský léto i s prací, tomu věřím

    ReplyDelete
  6. model vypadá úžasně a koláč také.

    ReplyDelete