"Oooh, have you ever known; We laid your eyes on; The perfect work of art; I knew right from the start; Oooh, I was never sure of a God before; know he must exist; He created this; I was in here for you; We were made to love; We were made to love; You was in for me too; We were made to love..."

If someone told her years ago that she would celebrate the entrance to another decade of her life in Paris, with her love and dearest best friend; wearing her new Red Valentino jacket, drinking champagne, eating oysters, chatting and laughing over dinner; and that the next day she would have breakfast in the amazing Angelina with hot chocolate and fresh croissants, that she would get to choose her present in the Galerie Lafayette and spend rest of the day cruising in the car around Paris stopping here and there for coffee or a glass of red wine; that he would buy her a rose from a street vendor and they would eat a lot of cheese and baguette throughout; she would surely find it hard to believe as this would sound like a far too dreamy birthday that wouldn't come true. But it did come true..
Kdyby jí někdo před léty řekl, že oslaví vstup do nového desetiletí svého života v Paříži, a že bude se svým drahým a nejlepší kamarádkou popíjet šampaňské k čerstvým ústřicím, klábosit a smát se nad výbornou večeří oblečena do svého nového kabátku od Red Valentina; že druhého dne posnídá v úžasné Angelině nejlepší horkou čokoládu a čerstvé croissanty, že si bude moci vybrat svůj dárek v Galerii Lafayette, a že stráví zbytek dne projížděním Paříže autem sem a tam s občasnými zastávkami na kávu a skleničku červeného vína; že jí koupí růži u pouličního prodavače květin, a že budou pojídat spoustu sýrů a baget; určitě by tomu nevěřila, protože to vše znělo až příliš snově. A přece se to stalo...


About her style HERE / Her recipes HERE
O jejím stylu TADY / Její recepty  TADY

15 comments:

  1. v jakém století a kde to žiješ?? fotky jsou skvělé a hlavně ta druhá má své kouzlo, z takového úhlu se věž jen tak nevidí.

    ReplyDelete
  2. Záviděla bych ti už jen kvůli fotkám...ten text vůbec nemusel být!:D

    ReplyDelete
  3. Znie to ako že si užívaš život! Strašne pekne sa to číta, závidím v tom najlepšom :)

    ReplyDelete
  4. začínaš vo mne prebúdzať moje romantické ja :D

    ReplyDelete
  5. tie fotky eiffelovky sú hypnotizujúce..proste úplne iné, ako každá jedná fotka tejto pamiatky :) a dostala som neskutočnú chuť na poriadnu hustú horúcu čokoládu a croissant ♥ och.

    ReplyDelete
  6. nádhera=)
    myslim, že tak narozeniny nikdy neoslavim, nevěřim:D...ale tobě to přeju...můžeme pak aspon lehce nasát tu atmosféru=)

    ReplyDelete
  7. ty jsi nejrozskonejsi! tajne te miluji ze :)

    ReplyDelete
  8. Fotky jsou nádherné,do Paříže bych se taky někdy mrkla,přestože mě to tam zase až tolik neláká. Zrovna nedávno mi psal kamarád, že Eiffelovka je jen ošklivý kus šrotu, hrozně mě baví číst takový odlišný dojmy :)) A ty fotky mě baví ještě víc, krásné.

    ReplyDelete
  9. Neskutečný! Tak krásný! Moc moc ti to přeju :) a blahopřeju :)

    ReplyDelete
  10. Anonymous4.2.14

    Aaaaach můůůůj Bože!!!! Mám smíšené pocity. Tak na půl ti strašně závidím a na půl jsem inspirována a prostě si dávám životní předsevzetí, že jakmile budu mít klid od školy, budu dělat přesně tohle. Prostředky, přítel i kamarádky by byly! Ale čas se bohužel koupit, ani půjčit nedá. A tak tohle všechno musí ještě nějakou dobu zůstat ve fázi snění :(
    Měj se krásně a těším se na další post :))

    Just Simple

    ReplyDelete
  11. OH i was in paris too.... maybe we could have seen each other ? ;)
    thank you for your lovely comment on my blog, as usual...
    great pictures by the way, Meme <3

    ReplyDelete
  12. Ty fotky jsou nádherné!:-)

    ReplyDelete
  13. Anonymous24.2.14

    Jdu sem od Vivi a vidím, že tady je nádherné pokračování Pařížského výletu. :))
    Krásný blog!
    Jana D.

    ReplyDelete
  14. Bože to je tak nádherně napsané a ty fotky. V myšlenkách jsem se vrátila ke svému výletu do Paříže.

    ReplyDelete
  15. asi ta nejlepší a naprosto snová oslava narozenin :) jako z pohádky. copak sis vybrala v Lafayette?

    ReplyDelete