“We staked out on a mission to find our inner peace, Make it everlasting so nothing's incomplete, It's easy being with you, sacred simplicity, As long as we're together, there's no place I'd rather be…”

Her own life's wheel of fortune never ceased to keep turning. For every loss there was a gain. For every temporary uncertainty a new clear picture arose on the horizon. For every dull moment a new stream of inspiration flew in. And that was perhaps why soon after she had a major fall out with her life long friend, she was contacted by a Czech girl living in the Netherlands that came across her blog by a coincidence. They met and had a super fun evening with non stop talking and hopefully a new friendship started. And that is why maybe the uncertainty of being able to stay in her rented house for another year made her realize all the options opening ahead of her such as moving to Amsterdam. And that is why when she started to feel a bit stuck at her current job position she came up with a project she could get engaged in and a new stream of energy and enthusiasm flouted in. Signs were all around her, she just had to keep her eyes, ears and heart open.
Její vlastní kolo štěstěny se nikdy nepřestalo otáčet. Neb po každé ztrátě následovala výhra. Neb po každé dočasné nejistotě jasný obraz vyvstal na obzoru. Neb po každém nudném a jednotvárném období přišel proud inspirace. A tak možná právě proto, v čase, kdy se vážně nepohodla se svou dlouholetou kamarádkou, ji kontaktovala krajanka žijící v Holandsku, kterou náhoda zavedla na její blog. Sešly se a užily si skvělý zábavný večer, kdy se jim pusa nezastavila. A kdo ví, snad tím započalo další přátelství. A tak možná nyní, kdy se potýkala s nejasnostmi ohledně možnosti prodloužení nájmu v jejím milovaném domečku, si uvědomila všechny ty možnosti, které se před ní otevíraly, jako třeba se přestěhovat do Amsterdamu. A tak možná i proto v této době, kdy se cítíla zaseknutá na své pracovní pozici, přišla s nápadem projektu, ve kterém se mohla angažovat, a tak ji zaplavil nový proud energie a inspirace. Znamení byla všude kolem ní, jen musela nechat své oči, uši a srdce otevřené.



About her style HERE / Her recipes HERE
O jejím stylu TADY / Její recepty  TADY

12 comments:

  1. Nádhera..ta architektura mi trochu připomíná UK. :) A ta náhoda je super, taky bych si přála, aby mě někdo takhle kontaktovat. :))

    ReplyDelete
  2. To je taková nádhera číst tvoje slova. :) Musela to být skvělá změna a zkušenost.
    EJNET

    ReplyDelete
  3. Je to rozhodně výzva, změna je život, říká se, jsem zvědavá, jak se to vše vyvine. Fotky staveb jsou zajímavé. A užívej si krásnou sukýnku.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. krásně napsaný - super přístup :) a ta sukně je úžasná!

    ReplyDelete
  6. Tá architektúra je prekrásna!! <3

    ReplyDelete
  7. och, tá sukňa! a dozvieme sa o projekte aj niečo viac? :)

    ReplyDelete
  8. Nemůžu než souhlasit. Když něco nevyjde, vždycky se pak dřív nebo později na obzoru objeví nějaká jiná příležitost. Kdyby případně došlo na přestěhování do Amsterdamu, tak se hlásím jako další krajanka na kafe :) (Kdyžtak jsem k zastihnutí na m.macakova@dro.amsterdam.nl).

    ReplyDelete
  9. zamilovala som sa do tej sukne!! :O

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. Máš pravdu, po každém neúspěchu následuje nějaké štěstí :)! Miluju jak pášeš, jak se díváš na svět! Tvůj blog mě asi nikdy nepřestane těšit ♥

    ReplyDelete
  11. Tak si užívaj nových priateľstiev a tiež že pokaždý raz sa objaví slnko ... kieš by som ja mala teraz tak pozitívne myslenie

    ReplyDelete