" I don't give a damn 'Bout my bad reputation, I've never been afraid of any deviation, An' I don't really care If ya think I'm strange, I ain't gonna change, An' I'm never gonna care 'Bout my bad reputation..."

When she got home from work she found herself in an empty house. Her friend has already left for the weekend. So she got herself a bottle of Rose beer from the fridge and flicked through the ELLE UK mag she bought on the train station earlier on. She switched on TV and there was "the Runaways" movie just starting. She loved the movie from the beginning and watched all the way through it and danced on the final song of "I Love Rock'n'Roll" (ok, it was more like a jumping) before she went to bed feeling nicely tired.
Když přišla domů z práce, došlo jí, že je v domě sama. Její kámoška už odjela pryč na prodloužený víkend. Tak si otevřela láhev Rose piva z ledničky a listovala britskou ELLE, kterou koupila na nádraží. Zapnula telku a zrovna začínal film "The Runaways". Zalíbil se jí od samého začátku a dokoukala ho bez přestávky až do konce. Zatančila nebo spíš zaskákala si na závěrečný song "I Love Rock'n'Roll" než šla príjemně utahaná spát.

9 comments:

  1. skvělý fotky! Pěkný odpoledne, jak to vypadá :)

    ReplyDelete
  2. jo, a moc děkuju! :)

    ReplyDelete
  3. Takže perfektní den! :) + pěkné fotky z něj ;)

    ReplyDelete
  4. ja tak ľúbim tvoje fotky, neskutočne :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous12.8.11

    Rosé je jen značka, nebo je fakt nějaké růžové?=)

    ReplyDelete
  6. veru krásne fotky :)

    ReplyDelete
  7. Děkuji ale není to o foťáku:)
    většina fotek je Cannonem 500D a některé starým kompaktem s 5 mpx;)

    ReplyDelete
  8. The first pictures is great! Lovelovelove

    ReplyDelete