"I remember all too well, Just how it feels to be all alone, Feels like you give anything, For just a little place you can call your own..."

  She still could not believe she was living in a house. A house, not an apartment! And from the18th century! All by herself! It was kind of scary, but the place looked so cool that she had to take it. Things were getting stable, but she was still looking for that special sign, special moment, that would convince her that she did the right thing when she decided to come over here...
Pořád nemohla uvěřit, že bydlí v domě. V domě, ne v bytě! A z osmnáctého století! A úplně sama! Trochu ji to děsilo, ale to místo vypadalo tak skvěle, že to musela vzít. Věci se pomalu začaly uklidňovat a vracet do normálu, ale pořád čekala na nějaké zvláštní znamení, na zvláštní okamžik, který by ji přesvědčil, že udělala správně, když se rozhodla sem odjet...

10 comments:

  1. to jsou úžasný fotky! A ještě hezčí interiér <3

    ReplyDelete
  2. i ja budem raz v takom žiť! prekrásne, a tvoja odvaha je obdivuhodná, drž sa aj naďalej ;)

    ReplyDelete
  3. Anonymous31.8.11

    MeMe, ty si plníš všechny MOJE sny=)
    ať tam máš jen samé krásné chvíle!!! můžu někdy přijet?=)

    ReplyDelete
  4. nádherné! a urobila si dobre, verím tomu! .)

    ReplyDelete
  5. Páni, páni, opravdu úžasný dům - dle interiéru z tvých fotek.. Třeba i to je znamení ;). Toto je jak z mých snů...

    ReplyDelete
  6. Ty starožitné solitéry - skříň, police - citlivě zasazené do moderně zrekonstruovaného interiéru. To mě fascinuje jako celý dům. Tak to vypadá, když dcera plní nerealizované sny své mámy. Ať se Ti tam krásně žije!

    ReplyDelete
  7. krásne prvky v súlade s farbami,inšpiratívne, celý týžden renovujem starý nabytok, tak mi to kusok primomina moj svet!
    :)

    ReplyDelete
  8. Tvé fotky mají tak nádhernou atmosféru... :)

    ReplyDelete
  9. krásne\

    lesimple.sk

    ReplyDelete