"Live fast, die young, Bad girls do it well, Live fast, die young, Bad girls do it well, Get back, get down, Pull me closer if you think you can hang, Hands up, hands tied, Don't go screaming if I blow you with a bang..."

 The touch of sun on her face was like a caress and the best way to be waken up on that late Saturday morning. She made herself a cup of coffee and started to browse through her new Elle. Those were her little delights. But her mind was wandering elsewhere, the thought of last night made her smile and she was imagining what could be coming next. She felt happy...
Dotek slunce na její tváři byl jako pohlazení a ten nejlepší způsob, jakým mohla být vzbuzena toho pozdního sobotního rána. Uvařila si hrnek kávy a začala si procházet novou Elle. To byly její malé radosti. Ale její mysl stejně bloudila jinde. Musela se usmát při vzpomínce na včerejší večer. Představovala si, co může přijít dál. Cítila se šťastná...

9 comments:

  1. dúfam, že ti to šťastie dlho vydrží kráska :)

    ReplyDelete
  2. Dnes je magický deň. A pre väačšinu z nás bol aj včerajšok magický :) Dúfajme, že slniečko vydrží dlhšie ako výkend :)

    ReplyDelete
  3. Je krásne keď človeka spraví šťastným aj maličkosť nech ti to vydrží

    ReplyDelete
  4. ach, no. ja som dnes mala podobné ráno, čaj a elle, v hlave myšlienka na dnešný deň ako super sa konečne s kamarátkou zabavím. A to slnko vonku! skutočný energy drink!

    ReplyDelete
  5. I love your blog!
    Did I ever say that before?
    No??
    I love your blog, in that case! :)

    ReplyDelete
  6. musim k tobe prijet! kazdym clanke po tom touzim vic a vic!

    ReplyDelete
  7. samé magické dni želám :))

    ReplyDelete