"Don't be afraid to be weak , Don't be too proud to be strong, Just look into your heart my friend, That will be the return to yourself, The return to innocence..."

On what seemed to be the last summer day, he took her to an amusement park. But it was no ordinary amusement park, it was a fairy tale park. There, seated on a floating chair with eyes wide open she flew through the beautiful land of fairies, fought a battle with a dragon on a wooden roller-coaster  sailed on a boat through the mysterious Oriental Palace, escaped the curse of the dreadful Flying Dutchman on a ghostly ride and realized, that the child inside of her will never die and for some things she will never be too old. She dreamt of a fairy world that night wishing to be living there. Then when she woke up to a heavy rainy morning and he brought her delicious homemade pancakes, she figured she already lived in her own fairy world...
V den, který se zdál býti posledním letním, ji vzal do zábavního parku. Ale nebyl to žádný obyčejný zábavní park, byl to pohádkový park. Tam, usazená na vznášejícím se sedadle s očima dokořán, proletěla nádhernou zemí víl, bojovala s hrozivým drakem na dřevěné horské dráze, plavila se loďkou mystickým orientálním palácem, unikla kletbě Bludného Holanďana při strašidelné jízdě, a uvědomila si, že se to dítě v ní nikdy nevytratí a že na některé věci nikdy nebude příliš stará. Tu noc snila o pohádkovém světě, ve kterém si přála žít. Když se probudila do upršeného rána a on ji přinesl domácí lahodné palačinky, došlo jí, že už v jednom takovém svém pohádkovém světě vlastně žije...

12 comments:

  1. máš princa, princezná ;)

    raz ma vezmi k sebe, chcem byť aspoň na jeden deň šťastná a okúsiť pohádkový svet :)

    ReplyDelete
  2. palacinky by som si dala! a aj do zábavného parku by som išla a upršané ráno by mi vôbec nevadilo, začínam mať také dni oveľa radšej ako tropické teploty.

    ReplyDelete
  3. zabavny park je mega super! ja bola nedavno v pratri a uplne som si obnovila ze preco ja tak zboznujem autodrom! najlepsie!!! :))
    a topanky su bomba! ja ta chcem viiiiidieeeeeeet

    ReplyDelete
  4. zlato :) také si mi chute narobila s tými palacinkami že neviem či si ich nespravím

    ReplyDelete
  5. Ježiš to je tak krásný... o takové pohádce sní asi nejedna z nás a já bych tam tak chtěla být s tebou, alespoň jeden den prožít to, co ty :)

    ReplyDelete
  6. Ach, ty palačinky, to ti fakt závidím ♥

    ReplyDelete
  7. Jéé, krásně napsané!
    Ty žiješ v Holandsku? Jak se jmenuje ten park?

    Paris-London Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tam jsem byla!! Ale podle té mapy jsem to už vůbec nepoznala :-)
      Napiš mi pls na bybella@mail.com

      Delete
  8. Jsi úžasná bytost - usmívám se tu a mám pocit, že víc dodávat netřeba.
    Vivi

    ReplyDelete
  9. ten outfit si viem super predstavit! bohovsky je!

    ReplyDelete
  10. Ty to máš tak idylické <3
    DO podobného parku bych se někdy moc ráda vypravila! Ale moje druhá polovička není moc velkým vyznavačem různých atrakcí nebo aquaparků a tak.. Tak uvidíme! :)

    ReplyDelete