"Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains, I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind, Your sweet moonbeam, the smell of you in every single dream I dream..."


On her way from work she passed the University's Music Academy. She lit a cigarette and listened to the piano melodies coming out of the windows. The sun was shining in her face and the music made her wander in her thoughts. She pictured the moments from last weekend when he took her for another spontaneous trip, this time to the Brugge in Belgium. She remembered how they had lively discussion about politics over a pot of belgium mussels and a glass of rose wine. She wanted those moments back...
Po cestě domů z práce procházela kolem univerzitní hudební akademie. Zapálila si cigaretu a zaposlouchala se do klavírní melodie vycházející z oken akademie. Slunce ji svítilo do tváře a hudba ji donutila zatoulat se v myšlenkách. Vybavila si minulý víkend, kdy ji vzal na další spontánní výlet, tentokráte do belgických Brugge. Vzpomínala, jak živě diskutovali o politice nad hrncem belgických mušlí a sklenkou rosé vína. Jak chtěla tyto okamžiky vrátit...

8 comments:

  1. ja mám momentálne taký chaos v živote, že sa nedokážem unášať vo víre svojich myšlienok či pocitov :)

    ReplyDelete
  2. ako sa hovorí spontánne veci sú vždy najlepšie :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous13.9.12

    Svetřík VILA :-) Závidím. Já tuhle značku donedávna neznala, ale pak jsem od ní našla v sekáči krásné retro kraťásky, tak jsem si ji vygooglovala a mají fakt pěkné věci :-) Pet.

    ReplyDelete
  4. ten sveter! presne niečo také teraz hladám :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ten Vila svetr je krásný! mám taky jeden vila už doma ze second handu a další ke mně snad ted cestuje z asosu..)

    ReplyDelete
  6. aaaaah! Brúúúž <3

    ReplyDelete
  7. Brugy! Tam bych se jednou MOC chtěla podívat.
    Pokud dopadne náš výlet do Leidenu - pokud to není daleko od tebe, třeba bychom se mohly nad kávičkou sejít :) nebo až budeš v Praze.
    Moc ráda bych tě poznala :)

    ReplyDelete
  8. okamžiky s mušlema a vínem bych vrátila vždycky=))

    pragueneesmorestyle

    ReplyDelete