"I'm walking away, From everything I had, I need a room with new colours. There was a time, When I didn't mind living the life of others. Are you loving the pain, loving the pain? And with everyday, everyday, I try to move on..."

She just loved autumn. It got surprisingly warm over the last few days and so she could still postpone wearing a thick coat and winter boots. Going through her favourite UK Elle and Nylon magazines she brought from the US, she was searching for fashion inspiration and trying to think of ways how to combine pieces she had in her wardrobe. She no longer wanted to buy cheap low-quality stuff and meant to invest mostly in long lasting  designer pieces like her Ralph Lauren handbag she got in US. She also tend to stick to her "try something new every day" rule and tried to make sushi at home with her beloved one which proved to be fun and very long process. She also went to Ashtanga Yoga which resulted in her not being able to move for two days. Life was fun. What else could she try?
Milovala podzim. Poslední dny se překvapivě dost oteplilo a tak mohla ještě odsunout nošení zimního kabátu a kozaček. Procházela si své oblíbené Elle UK a Nylon magazíny, které si dovezla z US, a hledala inspiraci přemýšlejíc nad možnostmi kombinovaní kousků z vlastního šatníku. Už nechtěla kupovat nekvalitní levné věci, ale měla v úmyslu investovat do nadčasových designer kousků jako třeba do kabelky Ralph Lauren, kterou si koupila v US. Snažila se také držet svého "Každý den vyzkoušej něco nového" pravidla a s jejím milovaným se pokusili připravit domací sushi, což se prokázalo býti velmi zábavným a dlouhotrvajícím procesem. Zašla také na Ashtanga jógu, po které se dva dny nemohla hýbat. Život byl zábavou. Co dalšího by mohla vyzkoušet?

13 comments:

  1. všetko! veď máme všetok čas na svete a toľké možností :)

    ach, tak strašne sa vidím v tebe :)

    ReplyDelete
  2. čokoľvek ťa napadne ...
    a ten vínový svetrík .. ách nádher

    ReplyDelete
  3. oooo sushi!!!!chci chci!!!

    ReplyDelete
  4. tvoj blog ma veľmi baví, super fotky a páči sa mi ako príspevky píšeš ako príbeh v tretej osobe :)

    ReplyDelete
  5. nádherné fotky! :)

    ReplyDelete
  6. to sushi se vám povedlo! sama ještě nemám odvahu se do jeho výroby pustit...

    ReplyDelete
  7. Sushi přímo láká k zobnutí, vidím krásné tlumené barvy kalhot a svetříku, oblíbené kousky, přetrvávající radost z úlovku - nové kabelky, těším se na inspiraci z US časáků, i když to už bude zima. Nevadí, vždycky se najde něco nadčasového.

    ReplyDelete
  8. Oooo....to je krásný život a krásný příspěvek. A samozřejmě, ehm, to sushi, to mi zase dalo slinu:-D

    ReplyDelete
  9. Love that dark red/violet colour ! xx

    ReplyDelete
  10. sushi lover.i am :)! ach prídem ťa niekedy pozrieť na navštevu a počuj pošli mi na fb svoju adressu..neboj nezazvonim ti pri dverách :D to az niekedy nabuduce...

    ReplyDelete
  11. Sushi musí být asi opravdu náročné.. tak jste šikovní, jestli jste to zvládli :)

    ReplyDelete
  12. milovala její články...a musela si utřít slinu z tváře po sushi a kabelce

    ReplyDelete
  13. krásný život, krásné fotky, krásné obleční!:) velmi inspirativní!

    ReplyDelete