"You pick me up when I fall down, You ring the bell before they count me out, If I was drowning you would part the sea, And risk your own life to rescue me. Lock the doors, We'll leave the world outside, All I've got to give to you Are these five words when I, Thank you for loving me..."

She loved making lists. Be it just lists in her mind or those written down which she found so pleasurable crossing out. Compulsory "To Do" lists,  groceries shopping lists, list of things that she loves and hates, current obsessions list, what clothes to buy for a new season lists, songs to listen to and movies to watch lists, lists of things she dreamt of... It was already one year since she wrote down a list of unfulfilled dreams and wishes and one year since he read her post. It has been already one year since her life has changed so much because he confessed he was in love with her and everything took an enormous spin. In this one year, he fulfilled not only all of her wishes she wrote down that day, but also many more she couldn't even possibly think of. They were entering a new year together and it was time to write another list. Oh, just to imagine what could be on this one!
Milovala sestavování seznamů. Ať už ve vlastní mysli, anebo těch na papíře, které ji toliko těšilo přeškrtávat, pokud byla položka splněna. Povinné seznamy úkolů; seznamy nákupu potravin; seznamy věcí, které milovala a nesnášela; seznamy jejích momentálních posedlostí; seznamy hadříků, které si chtěla koupit k sezónnímu oživení šatníku; seznamy filmů ke shlédnutí a písniček k poslechnutí; seznamy snů... Uplynul už rok ode dne, kdy v jednom z příspěvků sepsala seznam svých nenaplněných snů a přání a jeden rok ode dne, kdy si její příspěvek přečetl. Uplynul už rok ode dne, kdy se její život tolik změnil, protože jí vyznal lásku a vše nabralo rychlý spád. Během tohoto roku jí nejen splnil všechny její sny a přání z onoho seznamu, ale k tomu mnohé další, které by ji bývaly ani ve snu nenapadly. Vcházeli spolu nyní do dalšího roku a tak bylo načase sepsat další seznam. Copak na něm asi bude?

13 comments:

  1. Nádherné. Možná už nebude třeba žádných seznamů. Nechat vše plynout ...

    ReplyDelete
  2. hltám každý Tvůj článek :))
    Nádherné fotky !!

    ReplyDelete
  3. seznamy ráda odškrtávám...ale nemam většinou dost vůle je vždy sestavit:D
    jsem zvědavá, jestli vznikne nový seznam a co na něm bude...snad bude všechno vycházet i nadále

    a samozřejmě jsem dostala chut na tu polívku

    ReplyDelete
  4. No tak to je vážně nádhera.. moc moc vám to přeji!

    ReplyDelete
  5. Dneska mě dojala a rozveselila zároveň. Děkuju jí za to. Ona je pro mě úžasně milým zastavením v blogovém světě. A moc ráda mám i jeho, protože bez něj by nebyla tím, čím je...
    Vivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nemáš čo viac dodať

      mám krajší deň vďaka nej ♥

      Delete
  6. Anonymous26.3.13

    Ahoj,
    všimla jsem si, že jsi u mě nechala komentář :) Chci jen říct, že díky tobě jsem se rozhodla založit blog, protože jsi mě hrozně moc inspirovala. A možná proto jsem od tebe pár věcí okoukala (například citáty v nadpisu a styl příspěvků - česky/anglicky, fotky z cest atd). Tak snad se nezlobíš.
    Stejně ani z daleka necestuji jako ty, spíš se potřebuju někde vypsat a někam plácnout fotky, které nafotím :)
    Měj se hezky!

    ReplyDelete
  7. juuu! to som niekde strasne davno citala, ze si treba robit zoznam oblubenych veci raz za rok kazdy rok :) a uz to robim asi 8 rokov a najviac sa cudujem co sa mi pacilo pred rokom! :DD

    ReplyDelete
  8. S těmi seznami jsem na tom stejně. Krásně vyfocené! :)

    ReplyDelete
  9. Moc pěkné fotky. Ta košile na poslední fotce je super!

    ReplyDelete
  10. Pěkné fotky!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway! Budu ráda, když se zapojíš:)

    ReplyDelete