“I tried carrying the weight of the world, But I only have two hands, I hope I get the chance to travel the world, And I don't have any plans, I wish that I could stay forever this young, Not afraid to close my eyes, Life's a game made for everyone, And love is a prize, So wake me up when it's all over, When I'm wiser and I'm older, All this time I was finding myself, And I didn't know I was lost…”

 Even in these slightly weird slightly empty times when not much was happening, she turned to her ultimate trick on how to feel happy. It was simple. Every morning when she woke up she thought of something she could look forward to. One day it was trying a new recipe to bake a blueberry cake and share it with the girlfriends later, next day it was a delivery of her new Kenzo skirt. Or simply looking forward for him to come home from work and go to the park or movies together; or starting the day with exercising on a long wished for yoga mat that he got for her; or knowing that her favorite magazine was on sale now; or making herself a dry martini with green olives after work. Or the simplest that the sun was shining and she could kiss him. She was grateful for all the small and big things in her life.
Tyto tak trochu divné, tak trochu prázdné dny, kdy se toho moc nedělo, se uchýlila ke svému nejlepšímu receptu na pocity štěstí. Byl jednoduchý. Každé ráno, když se probudila, pomyslela na něco, na co se mohla těšit. Jeden den to bylo vyzkoušení nového receptu na borůvkový koláč a jeho následné ochutnávání s  kámoškama;  další den to bylo doručení její nové Kenzo sukně. Anebo jednoduše se těšit na něj, až příjde domů z práce a jak půjdou spolu do parku či do kina; anebo začít den cviky na jóga podložce, kterou si tak dlouho přála a kterou ji nakonec koupil; anebo pouhé uvědomění, že její oblíbený časopis už je na prodejních pultech. Anebo nejjednoduššeji, že slunce svítí a že ho může políbit. Byla vděčná za všechny tyto malé i velké momenty jejího života.

10 comments:

  1. ja potrebujem čítať tvoje slová každý deň :)

    ReplyDelete
  2. To jsou krásný fotky! Zajímavý nápad, odted si taky budu každý den ráno hledat něco, na co se těšit :)

    ReplyDelete
  3. to je ale pěkná brašnička=)
    ale slova...to je balzám na duši

    ReplyDelete
  4. Někdy bych chtěla ty outfity vidět na Tobě, to musí být podívaná :-) Hezký den za západ!

    World By Bella

    ReplyDelete
  5. the bag in the first picture is absolutely gorgeous!

    ReplyDelete
  6. ľúbim tvoj štýl a hlavne tvoje slová <3 <3 <3

    ReplyDelete
  7. <3

    děkuju. Bydlely jsme v Colombes u známé mojí tety, překladatelky... je pravda, že byt byl plný různých uměleckých a cestovatelských artefaktů .) /až jsme se tam skoro báli bydlet :D/

    ReplyDelete
  8. Presne tak, clovek musi byt vdacny aj za male momenty zivota! Krasne fotky. ;)

    ReplyDelete
  9. Děkuju za koment! V podstatě je to charity shop. Já říkám prostě "sekáč":D

    ReplyDelete