“So long we’ve been distant now, Since you set out on your own, You told me you had to find something to believe in. Never thought you’d ever leave, But as you walked out the door, I pray that you will soon find, All that you needing. And while you’re out there on your own, If the rain starts falling, Or you get too cold. If you need a place to go, Oh, I just want you to know, It’s alright, it’s alright, it’s alright. Oh, you can come to my door, I don’t mind, I don’t mind, I don’t mind at all…”


She and sport have never been the best friends, but if there was one activity she truly loved, it was skiing. If you went through her old family photographs' box, you could find a picture of her standing on skis aged three. Nothing in the world compared to the feeling of freedom she experienced while skiing. Going fast down the hill, whiteness everywhere around her, the crisp air, no thoughts no worries, just hearing her own breath, feeling the movement of her body and speed. She wished she could enjoy this form of therapy more than just a few days in a year...

Se sportem nikdy nebyla žádná velká kamarádka, ale přeci jen existovala jedna pohybová aktivita, kterou vskutku milovala, a tím bylo lyžování. Kdybyste procházeli její krabici starých rodinných fotografií, narazíte na obrázek, kde už ve třech letech stojí na lyžích. Nic na světě se nevyrovnalo tomu pocitu svobody, který při lyžování zažívala. Řítit se dolů z kopce, všude kolem bílo, svěží vzduch, žádné myšlenky, žádné obavy, jen naslouchat vlastnímu dechu, cítit pohyb těla a rychlost, jakou jede. Kéž by si mohla této terapie užívat více  než jen párkrát do roka...


About her style HERE / Her recipes HERE
O jejím stylu TADY / Její recepty  TADY

6 comments:

  1. Miluju všechny ty fotky ♥
    Tvůj blog je kouzelný, nemůžu si pomoct!!!
    Se sportem jsem na tom podobně, u mě je výjimkou gymnastika, stejně tak jako u Tebe lyžování :)
    Mimochodem ta sukně je naprosto fantastická!

    ReplyDelete
  2. ja spravim jeden sport a tyzden lezim s urazom, som macher!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A este som chcela sa ta spytat jednu vec… idem do Rotterdamu na 3 dni a rozmyslam nad vyletom niekde (nie amster), ty si v Utrechte vsak? pise mi Lonely Planet, ze je to 40 min cesty z Rotterdamu, to by som na pol dna mohla mat vylet. Neporadis? Kludne cez mail z.fajta at gmail.com alebo https://www.facebook.com/suzinqa Nejak som nenasla na Teba mail, takze to skusam takto.

      Delete
  3. hí, košeľa! Košeľa! alebo to je blúzka? nikdy to neviem rozlíšiť :D

    ReplyDelete
  4. nevím jestli raději napsat, co se mi na tvých fotkách nelíbí, protože by to bylo kratší: nic. jídlo, prostředí, košile. nejvíc.

    ReplyDelete
  5. krásné fotky, tu sukni bych chtěla!!

    ReplyDelete