"All the time to play, All the fun I'm having, When I need to clean the shirts I call my mummy, My friends are beautiful, Just as they should be, This is my creed, I have no reason to lie, Piece of my life..."

She was torn. Going home for Christmas, spending time with family and friends along with New Year's Eve in Prague made here realize how much she missed all of it. But on the other hand, back in the Netherlands she had comfortable tranquil life, no stress, no complaining and negativism. If only she could combine both of these together... But life is about challenge and finding one's own ways through it.
Byla vnitřně rozpolcená. Díky tomu, že jela na Vánoce domů, strávila opět nějaký čas se svou rodinou a oslavila Silvestr s přáteli v Praze, si uvědomila, jak moc ji všichni a všechno chybí. Na druhou stranu zpátky v Holandsku ji docházelo jak pohodlný a poklidny život tady měla, bez stresu, věčného stěžování a negativity. Kéž by mohla tyto dva světy spojit... Ale život je o výzvě a člověk si jím musí najít svou cestu.

14 comments:

  1. krásne šaty krásne sako.
    ách .)

    ReplyDelete
  2. Dodatočne želám šťastný novy rok :D a nech je štastnejší ako ten posledný :)

    ReplyDelete
  3. jeee este.. krasne fotky!!!!
    dufam, ze si si uziiila riadne silvestra!! :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous8.1.12

    šatky jsou super! a Marlbora - slimky? hmm, vypadají chutně=) my asi měsíc kouřili filipínské bílé za 18Kč krabičku (přítel dovezl), to byly časy, hihi..
    tak se brzy aklimatizuj a jestli přijdeš na nějaký snadný způsob propojení světů, tak si prosím o recept a prchám taky za hranice!
    pa=)

    ReplyDelete
  5. tiež prajem dodatočne šťastný Nový rok, som rada, že si sa mala tak strašne fajn :)
    všetky tie tvoje veci sú krásne, ako stále :)
    a ešte keby som mohla, poslala by si mi svoj mail, rada by som sa spýtala pár vecí ohľadom Holandska, ak by to nebol problém :)

    ReplyDelete
  6. tak ako prvý komentár :) krásne sú. Mna by tiez zaujimalo ze preco si vlastne tam, ci rodicia tam maju pracu, alebo ci si sa sama zobrala a odisla:) Vydrz to tam, zvyknes si a bude dobre, co ja by som za to dala odist zo slovenska :)

    ReplyDelete
  7. mam strasne rada tvoj blog:)...a chcela by somťa stretnuť raz nazivot,lebo am pocit,ako by sme sa poznali.:)vsetko dobréé bejbe:)

    ReplyDelete
  8. heh bohuzial dva svety sa malokedy daju spojit

    ReplyDelete
  9. strasne me mrzi ze jsme se minuly!! asi budu muset vazne do holandska!! (coz myslim uplne vazne!!!)

    ReplyDelete
  10. uf tie šaty a to sako vyzerajú perfektne ..

    ReplyDelete
  11. Klid a pryč od negativity bych taky potřebovala ;). Musí to být těžké (nebo aspoň pro mě by bylo) opět se vzdálit od rodiny a blízkých..
    Mimochodem krásné šaty :)

    ReplyDelete
  12. Nájisť si svoju cestu mi príde ake nekonecný guest. Ja nie som ani v polovici :D
    Inak ten pocit čo ide z tvojich fotiek je neuveriteľný. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já obdivuju, že ses k takovému kroku rozhodla. Já sama na to nemám odvahu...

      Delete