"All my life I wasn't trying to get on a high way, I was wondering which way to go, Spending all of my damn time, Leaving all the weight behind yeah, Take me back, ta-ta-take me back to the song, how'd it used to go? Oh? creaming for what was to come, Now I'm dreaming 'bout the way I was..."

It was freezing cold outside, but in her mind spring has already arrived. She found herself in a highly inspirational mode as she knew she would, because after every depression must come mood rejuvenation. Her uninspiring period was gone and she was now going through stacks of fashion magazines, making collages, designing and excessively shopping. Although she just celebrated her XY birthday and worked in the corporate environment, she refused to grow old and boring in her head. She was still in her twenties for God's sake. And so she also spent evenings watching "Girls" with him, projecting the series on their big canvas screen in the bedroom and identifying herself with Jessa, the unbelievably cool artistic free-spirited character. When dressing and putting on make-up, she listened to her new favorite band HAIM, jumped and fooled around. He observed her with a smile on his face and supported her craziness by patiently trying out her healthy culinary experiments, giving advice on her outfit choices and improving their furniture design ideas. Every day there was something to look forward to...
Venku mrzlo, ale ona už ve svých myšlenkách vítala jaro. Nacházela se nyní ve velmi inspirativním období, přesně jak očekávala. Protože po týdnech sklíčenosti přeci muselo přijít oživení. Její inspirační krize byla ta tam a ona teď procházela stohy módních časopisů, vytvářela koláže, navrhovala a nakupovala. I když nedávno oslavila své x-té narozeniny a pracovala v onom velkém korporátním světě, odmítala zestárnout ve své mysli. A tak s ním trávila večery sledováním "Girls"; promítáním seriálu na jejich velké plátno v ložnici a ztotožňováním se s Jessou, neuvěřitelně cool, umělecky založenou, volno-myšlenkářskou postavou seriálu. Když se oblékala a líčila, pouštěla si songy její nové oblíbené kapely HAIM, poskakovala a prostě blbnula kolem. On ji při tom sledoval s úsměvem na tváři a podporoval její dočasné bláznovství tím, že trpělivě radil a komentoval její volby outfitů, ochutnával její zdravé kulinářské experimenty a zdokonaloval jejich společné plány a nápady v designu nábytku a interiérů. Každý den se bylo na co těšit...

5 comments:

  1. ti to tu vždy tak spestríš tým fajnovím jedlom ... jak by som si ja dala ten šalát
    Mimochodom moc ďakujem za krásne komentáre ...

    ReplyDelete
  2. On ji nesmírně miluje, to je poznat. Ale měl to snadné - je totiž lehké se do ní zamilovat. Je tak milá! Kéž bych si s ní mohla někdy před zrcadlem na songy od HAIM (třeba na "GO SLOW") poposkočit! ;-)

    ReplyDelete
  3. Holandské domečky jsou nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro tvé báječné fotky. Líbí se mi, jak tam u vás kupujete kytky ve velkém, tahle bunch of carnations je úžasná.

    ReplyDelete
  4. Ten salát vypadá úplně dokonale!
    PS. Ano, jsem momentálně už do prosince zase v ČR, ale třeba se to brzy změní :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete